La ce benzinarie NU vrei sa alimentezi in luna Februarie

joi, 13 ianuarie 2011

Şoferii din Craiova care au plătit benzina cu mărunţiş, amendaţi de poliţie




Tinerii care au mers să alimenteze la benzinăriile din Craiova şi apoi au plătit doar cu monede au primit acasă câte o amendă de 200 de lei, pentru tulburarea liniştii publice. Şoferii spun că vor contesta amenzile în instanţă.

Unul dintre şoferii care a protestat pentru scumpirea carburanţilor a povestit că la faţa locului au fost jandarmi care l-au legitimat după ce a alimentat autoturismul cu benzină, dar agentul i-a spus că este vorba "de o verificare". Câteva zile mai târziu, tânărul a primit acasă o amendă de 200 de lei pentru tulburarea liniştii publice. Protestatarii spun că nu se vor lăsa aşa uşor şi vor merge în instanţă pentru anularea proceselor verbale
Pe de altă parte, jandarmii care i-au legitimat pe tineri spun că aceştia au tulburat liniştea publică: "Întrucât 12 din conducătorii auto care au participat la forma de protest au tulburat ordinea şi liniştea publică, au fost sancţionaţi în conformitate cu prevederile legale de către oamenii legii", a declarat un purtător de cuvânt al IPJ Dolj, potrivit Realitatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu