La ce benzinarie NU vrei sa alimentezi in luna Februarie

joi, 20 ianuarie 2011

Protest la CONSTANTA. Joi 20 ianuarie

Joi 20 ianuarie 2011 la ora 13:00 vom protesta impotriva pretului la carburanti in doua statii peco din Constanta.
Intalnirea initiala se va face in parcarea Hotelului Parc din Mamaia.
Din motive lesne de inteles nu divulgam statiile tinta, acest lucru va fi comunicat la fata locului.

Anuntati cat mai multi prieteni si invitatii sa ni se alature in acest protest, sa stranga fiecare suma de 5,5 lei in monezi cat mai mici (pretul unui litru de carburant) pentru a alimenta 1 ltr. de "gaz", sterge parbrizul, si pentru a folosi toaleta respectivului peco. Cereti bon fiscal! Toate bonurile le vom colecta pentru a confectiona un steag imens ce va fi atarnat la sediul clubului.
Cele doua statii vor fi blocate la orele 14:00 respectiv 15:00 pentru 30 de minute fiecare, dupa care vom continua discutiile la o cafea!

Un comunicat de presa va fi emis cu 24 de ore inaintea protestului!
Participantilor le vor fi distribuite afise A4 pentru a fi lipite pe geamurile laterale ale masinilor.



P.S. Daca sunt colegi de pe alte forumuri auto care vad acest anunt, sunt rugati sa il preia pe forumurile lor!


sursa : clubmercedes.ro

5 comentarii:

  1. Zorba zice:

    Domnilor, avem o problema: OMV mai detine, pe linga Petrom si MOL-ul. Iar actionarii majoritari la OMV sint rusi, cam de prin zona de unde au izvodit si cei de la Lukoil. Deci nici asta cu boicotul unui singur brand n-o sa tina. Ca sa nu mai vorbim ca benzina e aceeasi, indiferent cum se cheama, la toate firmele, adica produsa de rafinariile romanesti.

    RăspundețiȘtergere
  2. anonimule esti PROST informat :

    In June 2007, OMV made an unsolicited bid to take over MOL, which was rejected by the Hungarian company. MOL criticized OMV's advertisement in which OMV had suggested the two had already worked together on the European market. MOL thought that to be misleading and unethical and asked OMV to remove the name MOL from those advertisements. OMV dismissed its bid after negative results of the investigation by the European competition authorities.[

    RăspundețiȘtergere
  3. cat de BOU lenes pot isa fii si sa nu dai un search pe google mai intai inainte de spune prostii leagt de actionarii OMV :
    OMV is a publicly traded company. The main shareholders are ÖIAG (Austrian state holding - 31.5%) and IPIC (20%) with 48.3% of shares freely floating in the market
    The International Petroleum Investment Company (IPIC) is an investment company established by the Government of the Emirate of Abu Dhabi

    RăspundețiȘtergere
  4. puteti sa va conectati sa nu va injurati in Anonim...at

    RăspundețiȘtergere
  5. Zorba zice:

    Domnilor injuratori, informatiile mele nu sint de pe google. Linistiti-va. Sint mult mai de sus, de prin sferele cu aer rarefiat pe unde misuna petrolistii aia mari. Si chiar asa, de ce jigniti si injurati?

    RăspundețiȘtergere