La ce benzinarie NU vrei sa alimentezi in luna Februarie

sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Embargo la pompa: benzinariile ar putea fi blocate de proteste similare celor din Grecia si Spania! Vezi pentru cat timp


Cea mai mare organizatie patronala din domeniu a trimis o adresa catre toti membrii ei prin care se propune un embargo total impotriva benzinariilor OMV Petrom. Si asta dupa ce pe reteaua de socializare Facebook au aparut mai multe grupuri "de boicot" impotriva acestei companii.




Mii de persane au amenintat deja ca nu vor alimenta deloc autoturismele cu carburanti in primele trei zile ale saptamanii viitoare. Mai precis, reteaua de socializare Facebook este impanzita de grupuri de discutii care protesteaza impotriva majorarii preturilor la carburanti!
Iar nemultumirea soferilor nu a ramas fara raspuns: cei de la Confederatiei Nationale Rutiere pregatesc o actiune de protest impotriva scumpirii carburantilor care se va concretiza intr-un boicot al benzinariilor Petrom.
Protestele ar urma sa fie similare celor din Grecia si Spania. "Se poate ajunge ca in acest an sa ne manifestam cum a facut Grecia si Spania in 2009, adica blocarea efectiva a tot ceea ce inseamna transport comercial la nivel de tara", a spus Augustin Hagiu, presedintele Confederatiei.
El mai spune ca transportatorii pe care ii reprezinta ar putea sa nu se mai alimenteze timp de trei luni. In acest fel, compania petroliera boicotata ar urma sa piarda un miliard de euro in trei luni.

http://www.sursadestiri.ro/noua-confederatie-nationala-rutiera-ameninta-cu-blocaje-s616757562.html

3 comentarii:

  1. Pun la dispozitie pe http://www.matrimoniale.ro loc de banner 728x90 pt protestul impotriva scumpirii carburantilor (in cazul in care se stabileste un unic furnizor care va fi ocolit). Trafic zilnic aprox 1500 vizitatori unici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai deja se contureaza o companie la care sa nu alimentam o perioada si cu siguranta acea companie o sa fie vizata. Acum depinde de fiecare cat o sa se fie de serios. Sint convins ca se poate, trenuie mediatizat cat mai mult acest protest si cu siguranta se intampla ceva.

    RăspundețiȘtergere